Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är LenaBlomqvist.jpg

Välkommen till Öppen föreläsning: Tema Cancer för allmänhet med författare Lena Blomqvist. Datum 25:e september


Dagens schema:
Tid kl. 10-12.30 Öppen föreläsning för alla.
Lena Blomkvist föreläser om sin bok Cancerdiagnos utan rädsla
Ps För er som är Online kommer det vara möjlighet att se denna med länk. Ds


Varianter att välja mellan:
• Öppen föreläsning. För allmänheten. På plats eller online. Investering 250 kr. Bjud med en vän gratisskriv namnet på vännen i kommentarsfältet vid anmälan.

Anmäl och betala genom att registrera er här på SimpleSignup.
Ni väljer alternativ och hur många ni är. Trycker på Boka. Där får ni skriva in kontaktuppgifter. Och ni kommer sedan till betalsida. När ni betalt får ni ett kvitto på anmälan.
Boka och betala senast 10:e september, tack.
Välkomna på en spännande och inspirerande föreläsning.

SHR/Genom Styrelsen Henrik, Irén, Camilla, Thomas, Johanna

Mer om författaren, om sin bok…
Den här boken tillägnar jag alla som kommer eller kommit i kontakt med cancer och känner oro eller rädsla om vad som ska ske. Kom ihåg att DU är chef över din kropp. «Att vara i sjukdom eller upptäcka en sjukdom är ett direkt resultat av obalans i vår inre värld som visar sig i den fysiska kroppen» När Lena Blomqvist fick sitt cancerbesked för 12 år sen visste hon att det fanns en känslomässig stress sen några år som behövde åtgärdas. Med naturliga medel och metoder samt kostomläggning, kosttillskott och mental omprogrammering läkte Lena sin cancer utan någon hjälp av sjukvårdens behandlingsmetoder. Är du tveksam till tuffa behandlingar och vill läka dig med naturliga preparat så berättar Lena här sin väg. 1 av 3 får cancer idag. Dr Bruce Lipton menar att miljön som cellen lever i är det som styr hur cellen utvecklar sjukdom eller inte. Den miljön är våra tankar, känslor och förhållningssätt samt även vår kost och vår nivå av rörele. Lena är verksam som hälsoterapeut sen snart 20 år i sitt företag Lena Blomqvist Hälsa & Livsakademi
Bokinformation
Utgivningsår: 20210430Isbn: 9789177655527Utgivare: Recito Förlag