Välkommen till en Homeopatisk skola. Det kommer att starta en ny utbildning den 9-10 sep, 2022, som kommer att gå fre-lö en gång per månad under 3 år. Kursplan godkänd SHR, Svenska Homeopaters riksförbund. Skolan följer kursplanen som är godkänd i Europa.  620 lärarledda timmar (fysiska) och många timmars hemstudier. Det går även bra att vara med online de två första åren/via Zoom. År tre har vi patienter på skolan. 

Homeopati är en mild men ändå effektiv behandlingsform för många olika tillstånd/besvär. Till sin natur är den holistisk, vilket innebär att hänsyn tas till hela människan när det gäller att avgöra behandling – likaväl som till det specifika problemet eller till den totala ohälsan. Homeopati stärker kroppens försvarsmekanism och ger den kraft att stimulera immunförsvaret till självläkning, och har därmed förmåga att eliminera den underliggande orsaken till sjukdom. De flesta sjukdomstillstånd kan behandlas med homeopati och fungerar både vid kroniska och akuta tillstånd. På människor, djur och plantor. Viktigt är att sammanställa de fysiska, känslomässiga och mentala symptom som uppkommit från barndomen tills nu. Homeopatiskt tankesätt ger ingen skillnad på den fysiska som den psykiska ohälsan. Homeopatiska läkemedel är godkända av Läkemedelsverket.

Homeopati Utbildning Modern klassisk Homeopati/Klassisk Homeopati,  Djurhomeopati, irisdiagnostik, ansiktsdiagnos, tung och nagel analys, har vi tillagt, utan att höja priset men fler timmar denna gång.
Tid fredagar kl 10-18.00 och lördagar 9-16.00 en gång  i månaden.
10 träffar per läsår. (ej i dec och juli)
Hösttermin 2022: 9–10 september, 14–15 oktober, 18–19 nov
Vårtermin 2023: 20–21 jan, 17–18 feb, 17–18 mars, 21–22 april, 12–13 maj, 9-10 juni. 
Kostnaden kan betalas per år eller per månad, 36 månader.
Lärare Irén Svensson-Nylén och Camilla Lodin. 

Begär mer information kursplanen, böcker och betalning.
Maila till iren.svensson.nylen@hotmail.com eller info@camrenska.se  

www.camrenska.se