Jag känner att jag måste börja blogga igen, kan inte vara tyst längre. De flesta som kommer till mig är antingen läkemedelsförgiftade eller så har läkarna inte hittat något fel alls.
I veckan besökte mig en 30 årig man som hade så ont i solaplexus att han fick äta ipren hela dagarna. I ett års tid hade han försökt att få hjälp. 8 olika läkare och massor med undersökningar hade han gått igenom, men ingen kunde konstatera något fel. Han var hos mig för fyra veckor sedan och då grät han, han sa att läkarna tror mig inte eftersom de inte hittar något fel! De erbjuder mig psykmedicin nu för de tror att det sitter i huvudet!
Efter ett långt samtal och lite udredning som jag gör, tar urinprov som påvisar olika färger beroende på hur de intre organen arbetar. Tittar i irs, ansiktet,tungan och naglar. Allt pekade på gallan som jag fick fram. Han fick medel mot det och ett homeopatiskt läkemedel. Vid återbesöket hade han inte ont längre och han var så glad så glad. Men han var ff rädd att sluta med medlen för tänk om han skulle få ont igen? Inte en enda Ipren hade han tagit denna månad och var verkligen lycklig för det! Homeopatiska medel äts i kurer och informerar kroppen själv till läkning. Inga medel skall man gå och äta hela tiden. Vi är själkäkande varelser om kroppen får rätt information till läkning. Det är fantastiskt! Jag var verkligen nöjd att det hade varit så ”lätt” att få bort smärtan och att mannen var så gott som frisk nu!

En kvinna sökte mig för urinvägsbesvär, 70 år gammal. Över ett år hade hon haft stora problem och hon visste även att hon hade en njursten, som kommit tillbaka redan efter 8 månader. Smärtan var ”på” hela tiden dels på vänstersida och från njuren ner till urinblåsan och från blåsan ner ut i urinröret. Det sved och brände som eld hela tiden, hon kunde kanppt sitta. Hade varit hos ett flertal läkare varav en sa att han inte var någon homeopat….indirekt tolkade hon honom som att hon skulle uppsöka en homeopat, därför kom hon till mig. Tur var väl det. För första gången i min historia så envisades kvinnan att jag skulle titta henne i underlivet, hon var så förtvilad och bad mig att göra det. Så ja tänkte jag titta kan jag väl göra????? Den 70 åriga kvinnan kastade sig snabbt och smidigt upp på min massagbänk. Och tur var väl det!(minförsta gynundersökning), jag har aldrig sett så röda slemhinner i hela mitt liv inte ens i min vildaste fantasi kunde jag hitta dem! Desutom hade kvinnan svamp i underlivet långa vita strängar. Hon berättade att hon hade ätit många antibiotika kurer ibland dubbla doser! Dessutom hade hon fått flera olika svampmedel för den intesiva klådan i underlivet. Det var inte svårt att räkna ut att hela hennes phvärde hade blivit förstört av alla antibiotika som hon fått äta. Dessutom de starka svamp medicinerna som dödar först och sedan kommer det tillbaka i sju resor värre.
Det skall bli spännande att möta henne om fyra veckor då hon har sitt återbesök. Candida svampen är inte så lätt att få bort. Jag skrev på receptet att inga mjölkprodukter, inget socker och inget som innehåller jäst nu på fyra veckor. Hon fick droppar för urinvägarna och en homeopatisk salva till underlivet. Jag är helt övertygad att hon kommer bli så m kt bättre nu. Det är hur enkelt som helst att förstå att en människa kan inte äta antibiotika i ett år utan att få sina slemhinnor tunna och dessutom en svamptillväxt. Kan inte läkarna räkna ut det? Vilken lidelse. Desuutom hade hon käkat treo för värk i kroppen som jag tror bildat njurstenen och gjort njurana svaga. Så nu blev det treo förbud. Mina misstankar är att treo kan bilda stenar men en läkare hade sagt nej att det kan de inte.
Urin innehåller normalt ämnen som motverkar kristallisering, däribland magnesium, citrat och pyrofosfat. Personer som har brist på något av dessa ämnen har därför lättare att utveckla njursten. Otillräckligt vätskeintag är en annan bidragande faktor liksom överdriven konsumtion av vissa livsmedel såsom animaliskt protein, salt och raffinerat socker.Njurstenarna brukar ofta fastna i passagen mellan njuren och urinblåsan där kristallerna kan orsaka både skada och smärta. Läkemdel är en annan orsak till både njursten och gallstenar.
Båda innehåller kalcium så det är värt att sluta med det.

njursten