Tid kl. 14.00-17.00 Endast för homeopater, Camilla Lodin och Irén Svensson-Nylén kommer under em. att föreläsa för homeopater om forskning inom homeopati och cellgiftsbehandling mm,
Föreläsningen innehåller bland annat:
• Bra medel vid biverkningar vid cellgiftsbehandling
• Vad säger forskning om homeopati biverkningar vid cellgiftsbehandl
ing

Varianter att välja mellan:
Heldag (både föreläsningen och vidareutbildning är inkluderad)
På plats eller Online. 2 Priser; Kom 2 betala för en. Bjud med en vän gratis och skriv din väns namn vid anmälan i kommentarsfältet.
o Medlem i SHR 550 kr inkl. kaffe/the och frukt.
o Icke medlem SHR 850 kr inkl. kaffe/the och frukt.

Kom och lär, på denna av SHR kraftigt subventionerade utbildning.
Anmäl och betala genom att registrera er här på Simple Signup.
Ni väljer alternativ och hur många ni är.Trycker på Boka. Där får ni skriva in kontaktuppgifter. Och ni kommer sedan till betalsida. När ni betalt får ni ett kvitto på anmälan.

Boka och betala senast 10:e september tack.
Välkomna på spännande och inspirerande föreläsning/Vidareutbildning.

SHR/Genom Styrelsen Henrik, Irén, Camilla, Thomas, Johanna


Lite mer om föreläsarna…

Irén Svensson-Nylén, arbetar heltid som homeopat och har gjort det i 30 år.
Hon är förutom Auktoriserad Homeopat även Diplomerad Homiatriker och arbetar med Homeopati, örtmedel, naturlig utrensning med örter, irisanalys, ansiktsanalys, tungavläsning, nagelanalys, öronljus, egenmassage/ behovsmassage/ aromamassage och koppning. Hon driver Alternativ Praktik Helheten, företagshotell och har gjort det i 26 år.
Utbildad av Naturmedicinska Fackskolan, Stockholm 1993 (4 år). Privata studier i enkelmedel 6 år i Norrköping. Ordförande i Svenska Homeopaternas Riksförbund SHR. 
Sammanlagt har hon arbetat med hälsa i 40 år.


Camilla Lodin är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har hon också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati.
I grunden är hon utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 18 år. 

Intresset för homeopati väcktes för 11 år sedan med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra de fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Camilla arbetar även aktivt inom Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.